Faqja kryesore

Mirë se erdhët në faqen zyrtare të internetit të Fondacionit Diakonia Albania

Vizitorët e huaj kanë mbetur gjithmonë të impresionuar nga mikpritja, e cila është traditë e veçantë e popullit shqiptar, edhe pse Shqiperia është një nga vendet më të varfëra të Evropës. Kjo gjë vihet re veçanërisht në fshatrat e thellë malorë, ku njerëzit janë të lënë pas dore. Diakonia Albania dhe CHW mbështesin këto zona me ndihma si dhe me projekte sociale dhe komunale.

Gjatë punës përjetojmë që takimet dhe misionet e përbashketa janë një bekim për të gjithë pjesëmarrësit – si në Shqipëri ashtu dhe në Gjermani.

Click to access the login or register cheese
.