Bashkohuni

Donacion

EC-Transferte

Diakonia Albania
NIPT: L21423453S
Banka Kombëtare Tregëtare
SWIFT-BIC: NCBAALTX
IBAN (Lekë): AL9720542146002288CLTJCLALLB
IBAN (Euro): AL0920542146002288CLTJCFEURV

betterplace.org donations

Donacionet me betterplace.org i vinë në ndihmë pa u regjistruar. 2.5% nga donacionet pas asnje kosta transferimi. Sipas kërkesës tuaj betterplace ju dërgon në fillim të çdo viti pasardhës një faturë të donacionit.

betterplace_payments

Dhuroni me anë të llogarisë së PayPal
Donacioni juaj do të menaxhohet nga CHW, Gjermani. Ju lutemi shtoni një shënim “Donacion për Diakonia Albania”

Na mbështesni rregullisht

Projektet tona në fshatrat malore të ­Shqipërisë krijonë ndihmë konkrete dhe ­shpresë. Me mbështetjen tuaj, ju e bëni punën tonë ­akoma dhe më të rëndësishme. Vetëm 500 Lekë në muaj për të vazhduar punën.

Për ecurinë e punës tonë, ne kemi nevojë të përhershme për donacionet tuaja, që të bëhet e mundur ­financimi sipas projekteve – për ushqim, medikamente, materiale ndihmëse, transport dhe kosto administrative. Na mbështesni me një financim prej 500 Lekë në muaj ose më shumë për të frymëzuar ju miqtë tanë.

Bëjeni të njohur punën tonë

Të ndihmosh të tjerët është një gjest i mirë. Tregohuni miqve tuaj rreth punës tonë dhe ndajeni faqen tonë të facebook-ut me të tjerë. Mund të shkarkoni gjithashtu fletëpalosjen tonë ose të porosisni fletëpalosje të printuara pranë zyrës së Diakonisë.

Ndihmoni gjatë misioneve

Ne jemi në kërkim të vullnetarëve, të cilët duan të ndihmojnë qoftë për të shkarkuar një kamion në Pogradec, për të marrë pjesë në misionet tona nëpër fshatra apo për të ndihmuar me përkthime. Nëse dëshironi të bashkëpunoni, atëherë mos hezitoni të kontaktoni zyrën tonë.

Click to access the login or register cheese
.